Rabobank Clubkas Campagne

Steun LoopgroepGieten en breng tijdens de Rabo ClubkasCampagne je stem uit op onze vereniging.

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 65.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doen ook wij (LoopgroepGieten) mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen: Van 1 t/m 13 oktober 2015 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.

Elke stem is geld waard!

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 65.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. LoopgroepGieten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor aanschaf clubkleding/trainingsmaterialen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan LoopgroepGieten tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Bedankt voor jouw steun!

//s://rabobank.nl/…/assen-…/rabobank_clubkas_campagne/