Bootcamp

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp training zijn:

  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in de buitenlucht
  • Uitdagende omgeving
  • In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Op je eigen niveau trainen
  • Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Niveau Bootcamp training

Onze trainer is opgeleid om deelnemers met verschillende niveau’s goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in één training, hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training. (minimale leeftijd 16 jaar)
De Bootcamp training vindt altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. De trainer zorgt geregeld ook voor materialen als (spring)touwen, kettlebells, pionnen, zakken etc.

Wanneer vinden de bootcamp trainingen plaats

De bootcamp trainingen worden in een serie van 15 lessen aangeboden. Dit jaar starten we op dinsdag 2 april, de laatste training zal zijn op 9 juli. We verzamelen om 19:30 bij het startpunt van de MTB Route aan de Nijslootsweg te Gieten. 

Kosten

Voor leden loopgroep: EUR 45 voor 15 lessen

Voor niet-leden:            EUR 75 voor 15 lessen (inclusief aanmelding en verzekering bij de KNAU). Voor 110 euro ben je voor 2024 ook lid van Loopgroep Gieten en kun je ook gezellig meetrainen met de looptrainingen op donderdag.

Aanmelden

Stuur een berichtje naar secretariaat@loopgroepgieten.nl om je aan te melden. Of stuur een berichtje naar 06-42446910.