Nieuwe hardloopkleding Loopgroep Gieten, pasgelegenheid van 31 augustus tm 5 september

Onze nieuwe hardloopkleding is vanaf nu beschikbaar om te bestellen!  We zijn heel blij met het nieuwe ontwerp!

Om aan ieders wensen tegemoet te komen hebben we dit keer gekozen voor een professioneel merk Forte, gericht op functionele kwaliteit (ademend materiaal), goed aansluitende pasvormen voor dames en heren en de mogelijkheid om verschillende kleuren en motieven toe te passen.

Eigen clubkleding draagt bij aan de binding van de groep, de herkenbaarheid bij trainingen en wedstrijden en het is ook gewoon leuk om mooie clubkleding te dragen!

Om de prijs van de kleding aantrekkelijk te maken, draagt het bestuur van de loopgroep voor een deel in de kosten bij.

Loopgroep Gieten biedt de volgende kleding:

-> Hardloop shirt met korte mouwen: EUR 27,30

-> Hardloop hemd: EUR 26,52

-> Hardloop jas: EUR 46,41

De eerste grote bestelling willen we komende week afronden, gezien de beschikbaarheid van verschillende maten, paskleding.

Bestellen is dus mogelijk in de periode van 31 aug (tijdens de BBQ) tot en met donderdag 5 september. Na de bbq blijven de pasmodellen tot en met vrijdag bij Hillie Koops thuis. Als je komende week wilt passen is dat dus mogelijk bij Hillie. Stuur haar vooraf even een appje om het tijdstip etc af te stemmen.

Lukt het je niet om in deze week te passen, dan is het mogelijk om een later moment de bestelling te doen. In dat geval wordt gewerkt met een minimale bestelhoeveelheid van 5 items. Pasmaten zijn dan beschikbaar bij RuntoDay Assen. Levering duurt in dat geval langer qua tijd.