Loopverslag Zweedse Oriënteringsloop 2023

Geschreven door Cora:

Hemelvaartsdag, vroeger gingen we dauwtrappen. Voor dag en voor dauw speuren in het bos met de puzzel uit het plaatselijke krantje. Vandaag niet dauwtrappen, we gaan puzzelen in het bos met Loopgroep Gieten en een ieder is welkom. Het is denk ik de vierde keer dat ik meedoe, het is super leuk! Kaartlezen, zoeken in het bos, mooie
paadjes ontdekken en af en toe verdwalen. Mijn ervaring: ik arriveerde met mijn groepje vaak als laatste en vond ook niet alle Letters maar altijd veel plezier.
Deze keer ging alles anders. Met Lisa en nog een sterke dame uit Gieten renden we gelijk het bos in. Lisa kan kaartlezen en rennen tegelijk! Ik hijg er achter aan en kan ben helemaal verrast: dit gaat als een tierelier. In no time waren we weer terug bij de kiosk. Nog even het woord raden en klaar….. tja dat was te vroeg gejuicht. Waren onze antwoorden wel of niet goed, en welke letter dan….. pffff. Na een tijdje kwam groep 2 binnen en jawel zij konden een woord inleveren. Om te redden wat er te redden valt 2 letters “gekocht”. Het mocht niet baten. We werden 2 de. De koffie in het zonnetje maakte alles goed, heerlijk genoten van deze loop. Bedankt Tini en Rean voor de organisatie en het leuke puzzelen.