Berichtje van Elly

Hoi Allemaal,

Ik ben al een hele tijd niet meer op de loop trainingen geweest, maar dat wil niet zeggen dat ik stil zit.
Ik train op dit moment iets anders, dit door mijn werk maar ook door de survivalruns die weer begonnen zijn in oktober. Maar nog steeds 3 keer per week.

Tijdens 1 van de trainingen is mij gevraagd om een link te plaatsen op de site van loopgroep Gieten van de run die 19-01-2014 in Westerbork plaats vind. Het wordt een mailtje, sorry. In Westerbork start ik bij de BSC.
Even een kleine uitleg. Er zijn voor de volwassenen 3 wedstrijd niveaus, de BSC (basis survival circuit), RUC (runner up circuit), TSC (top survival circuit)
Het verschil in niveaus zit hem in de afstand en de zwaarte van de hindernissen. Voor de geïnteresseerden, zie voor meer info de site van de Nederlandse survivalbond www.survivalbond.nl

Zoals een aantal van jullie weten ben ik in april 2012 begonnen met de survivalsport. Na een jaar recreatief te hebben gelopen wou ik graag wat meer uitdaging en competitie en heb ik mij dus afgelopen zomer aangemeld voor de BSC. Het is super, leuke runs door heel Nederland. In het eindklassement eindig ik steeds rond de 20ste plek. Op zich niet slecht, maar het kan en moet sneller en daar trainen wij voor.

Lijkt het jullie leuk om zo’n evenement een keer te zien en dan nog in de buurt, dat kan op 19-1-2014 in Westerbork.
//survivalrunwesterbork.nl/

Ik wens jullie allen een goede jaarwisseling en een gezond en sportief 2014.

Groeten van uit Eext.

Elly Enting-Ziel