Bootcamp 2019 editie herst gestart, nog een paar plekken vrij!

Dinsdag 10 september is de vierde editie van onze bootcamp gestart. Elke dinsdag 1930, 1,5 uur alle spieren trainen, 10 lessen. Op een goed verlichte locatie bij VV Gieten.

Wil jij ook richting de Kerst gestructureerd werken aan je conditie,  lekker buiten, samen met een groep hele enthousiaste sporters? Meld je snel aan, dan kun je nog aansluiten bij de training. Alle niveaus, beginners en ervaren sporters. Onze trainers past de training voor ieder aan. Nog wat twijfels? Kom gerust komende dinsdag 17 september een keertje op  proef mee doen! We verzamelen om 1930 uur bij de ingang van VV Gieten, bij de trap naar de kantine. Tot dinsdag! Meer info: bel even met Ad van Beilen 06-22711147 of kijk op de website www.loopgroepgieten.nl.

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren