Crosscircuit Geopark Hondsrug

Het 9e seizoen van Crosscircuit Geopark de Hondsrug is in volle voorbereiding . Net als afgelopen crossseizoen bestaat het circuit uit 6 wedstrijden door de mooie natuur van
De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Vier van de wedstrijden in de gemeente Aa en
Hunze en in de gemeente Borger-Odoorn wordt naast de Boomkroonpad cross wederom de cross in Ees georganiseerd. Alle wedstrijden zijn geschikt voor beginnende en gevorderde hardlopers vanaf 12 jaar. De agenda van de crossjes is als volgt:

Elke wedstrijd zijn er prijzen te winnen. Voor de snelste man/vrouw, jongen/meisje op zowel de lange als de korte afstand. Tevens wordt er een klassement opgemaakt. Voor de senioren en masters (M/V) is dit over de 4 beste lopen en voor de junioren over de beste 3 lopen, voor de mannen/vrouwen korte afstand ook de 4 beste lopen. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Outdoor Grolloo, De Hondsrug Unesco Global Geopark en Run2Day Assen.

Voor actuele informatie over de wedstrijden: raadpleeg vanaf september de website van De Hondsrug UNESCO Global Geopark http://www.dehondsrug.nl/crosscircuit/

Het crosscircuit wordt georganiseerd door Loopgroep Gieten, VOMOS en Loopgroep SGO. Voor de organisatie zijn we altijd opzoek naar vrijwilligers.