Gezond & Sportief 2020

We wensen iedereen een gelukkig, gezond & sportief 2020!

2019 is voorbij! We kijken terug op een mooi loopseizoen 2019! Met weer hele leuke trainingen bij t Hemelriekje, Eexterhalte en in het dorp. Jan blijf ons verrassen. Er zijn weer een aantal nieuwe leden bijgekomen en vol enthousiasme zijn verschillende leuke evenementen georganiseerd, zoals de bevrijdingsloop en de bootcamps. Ook lopen steeds meer leden mee met regionale wedstrijden, we doen mee met de prijzen. We hebben hele mooie, nieuwe , zelf ontworpen clubkleding die komende ledenvergadering wordt uitgeleverd. Kortom, weer een mooi seizoen! En onze club staat er goed voor!

Nu op naar 2020! De kerst en oud en nieuw zijn bijna achter de rug en komende donderdag starten we weer met de eerste training van het jaar. Uiteraard gaan we in 2020 verder met leuke activiteiten! Maak jij er ook een mooi loopseizoen van?

We wensen iedereen een gelukkig, gezond & sportief 2020!

Bestuur Loopgroep Gieten

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren