Zweedse Oriënteringsloop 2019, zondag 31 maart

Oude tijden herleven bij de Loopgroep Gieten. Op zondag 31 maart a.s. vindt de 4e editie van de Zweedse oriënteringsloop plaats. Deze loop werd jarenlang gehouden tijdens de Sport- en Spel week van de voormalige gemeente Gieten. Natuurlijk is de locatie weer dezelfde als voorheen: het Zwanemeerbos.

Aanvang: 10.00 uur (start 10.15 uur) Waar: Camping Zwanemeer, Voorsteland 1, Gieten.

Meedoen? Meld je dan aan via terveenhenk@hetnet.nl of via de Facebookpagina van LoopgroepGieten. Hier vind je ook meer informatie over wat een Zweedse oriënteringsloop inhoudt. Je kunt je aanmelden als team (2 personen). Meer informatie via Henk ter Veen (06-382 322 83)

 

190204 Flyer zweedse orienteringsloop

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren