Voedingsadvies voor sporters: Studio-Lijn te Gieten

Studio-Lijn, Adviesbureau Voor Voeding is in 2006 opgericht door diëtiste en voedingsdeskundige Elles Roorda.

Tijdens de opleiding is het onderwerp Voeding & Sport altijd mijn drijfveer geweest. Ik heb zelf veel gesport en lesgegeven in jazz-ballet /fitness en tapdans op de School voor Dans en Beweging in Groningen.

Bij mij hebben stage gelopen Eyelien Bekkering en Janneke Ensing vanuit de opleiding diëtetiek.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig sporters begeleid met voedingsadviezen van verschillende sportdisciplines. Denk hierbij aan zwemmers, marathon lopers, veldrijders.

Met loopgroep Gieten zie ik een leuke samenwerking. Sport & Voeding is en blijft een interessant onderwerp. Daarnaast kan ik mensen nu gericht stimuleren om naast de voedingsadviezen, in september deel te nemen aan de Bootcamp van Loopgroep Gieten voor nog een gezonder eindresultaat! Of meedoen met de wekelijkse hardlooptraining van de Loopgroep.

Ben je benieuwd wat ik kan betekenen op het gebied van voedingsadviezen? Neem dan gerust contact met me op voor de mogelijkheden. Zie: //studio-lijn.nl

Elles Roorda

Gezondheidscentrum ‘De Oostermoerse Vaart’ in Gieten
telefoon: 0592-260645, mobiel:   0629286818
info@studio-lijn.nl, www.studio-lijn.nl
Regiobank NL53RBRB0825133653, KvK 01161835

 

 

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren