Sportmassage Eext – Gieten

Mijn naam is Ilja Lanjouw, zelf actief hardloopster.
Ik werk 3 dagen per week als lerares op een basisschool in Gieten. Daarnaast heb ik sinds 6 jaar een kleine praktijk voor sportmassage aan huis.

                     

Naast sportmassages (evt aangevuld met het masseren van triggerpoints) geef ik ook ontspanningsmassages en hotstone- massages. Ik haal er veel voldoening en energie uit om andere sporters te begeleiden bij het halen van hun sportieve doelstellingen en het verminderen van hun blessures. Het werken voor de klas en het geven van (sport)massages is voor mij een ideale combinatie.

Waarom sportmassage?
Een sportmassage is een massage van een half uur (of desgewenst een uur) die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage worden afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd en worden eventuele knopen in de spieren los gemasseerd. Hiermee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Bovendien laat een massage de spieren ontspannen, wat ook (zeker wanneer je een trainingsschema volgt) herstellend werkt en de kans op blessures doet afnemen.

Voor leden van de Loopgroep Gieten heb ik een kennismaking- aanbieding:
– De eerste 2 sportmassages voor €25 per persoon (normaal €30).
– De behandeling duurt een half uur per keer.

Contactgegevens:

Sportmassage Eext-Gieten, Ilja Lanjouw
Kampstraat 24a
9463PV Eext
Tel.nr.: 06-51903956
Kvk: 05951462
BTW nr: 1939.26.04
Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren