Nieuws uit de algemene ledenvergadering

De belangrijkste nieuwtjes uit de druk bezochte en gezellige algemene ledenvergadering (16 januari 2020):

In 2019 hebben zich weer een aantal nieuwe leden zich aangemeld. Onze loopgroep bestaat uit een mooie mix van startende, ervaren, jonge en wat oudere leden. De financiën zijn prima orde.

In 2019 hebben we weer mooie evenementen en activiteiten gehad, waaronder de bevrijdingsloop, de bootcamps, de BBQ, het gezamenlijke etentje, organisatie van de 3 meren cross, de Zweedse oriëntatieloop, de gezamenlijke duurlopen en de Start to Run voor beginnende lopers.

In 2020 gaan we onverminderd door. LoopgroepGieten is de hardloopclub van Gieten en omstreken. Wij zijn er voor de beginnende als ervaren hardloper, we trainen gezamenlijk en organiseren naast de wekelijkse trainingen hele leuke andere activiteiten. Onze club staat voor een gezellige, sociale en sportieve sfeer!

En ja, Henk heeft de gouden schoen ontvangen voor zijn verdienste als penningmeester van onze Loopgroep.

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren