Nieuwe hardloopkleding Loopgroep Gieten, pasgelegenheid van 31 augustus tm 5 september

Onze nieuwe hardloopkleding is vanaf nu beschikbaar om te bestellen!  We zijn heel blij met het nieuwe ontwerp!

Om aan ieders wensen tegemoet te komen hebben we dit keer gekozen voor een professioneel merk Forte, gericht op functionele kwaliteit (ademend materiaal), goed aansluitende pasvormen voor dames en heren en de mogelijkheid om verschillende kleuren en motieven toe te passen.

Eigen clubkleding draagt bij aan de binding van de groep, de herkenbaarheid bij trainingen en wedstrijden en het is ook gewoon leuk om mooie clubkleding te dragen!

Om de prijs van de kleding aantrekkelijk te maken, draagt het bestuur van de loopgroep voor een deel in de kosten bij.

Loopgroep Gieten biedt de volgende kleding:

-> Hardloop shirt met korte mouwen: EUR 27,30

-> Hardloop hemd: EUR 26,52

-> Hardloop jas: EUR 46,41

De eerste grote bestelling willen we komende week afronden, gezien de beschikbaarheid van verschillende maten, paskleding.

Bestellen is dus mogelijk in de periode van 31 aug (tijdens de BBQ) tot en met donderdag 5 september. Na de bbq blijven de pasmodellen tot en met vrijdag bij Hillie Koops thuis. Als je komende week wilt passen is dat dus mogelijk bij Hillie. Stuur haar vooraf even een appje om het tijdstip etc af te stemmen.

Lukt het je niet om in deze week te passen, dan is het mogelijk om een later moment de bestelling te doen. In dat geval wordt gewerkt met een minimale bestelhoeveelheid van 5 items. Pasmaten zijn dan beschikbaar bij RuntoDay Assen. Levering duurt in dat geval langer qua tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren