Jaarlijkse duurloop Loopgroep Gieten op zondag 8 december 2019

Jaarlijkse duurloop Loopgroep Gieten op 8 december

Op zondag 8 december organiseert Loopgroep Gieten de jaarlijkse duurloop. Zoals elk jaar, en nu alweer voor de 6e keer worden er twee duurlopen, 10 km en 20 km, begeleid door leden van de loopgroep. Iedereen, ook niet leden van de loopgroep is van harte welkom!

We starten om 10 uur bij Snackkiosk Eexterhalte (Stationsstraat 60, Eext) Vanaf 9.30 verzamelen om even kennis te maken met andere lopers. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na de duurlopen is er gelegenheid om in Snackkiosk Eeterhalte koffie/thee/chocomelk te drinken en nog even te blijven hangen.

Van harte welkom! Tot zondag 8 december! …. een kleine impressie van vorig jaar…  Vragen? bel dan even met Ad van Beilen 06-22711147

 

 

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren