Hardlopen bij LoopgroepGieten

Loopgroep Gieten, de loopgroep in Gieten en omstreken! Ben jij startende of ervaren hardloper? Loopgroep Gieten is de hardloopvereniging waar jij je loopambities kunt waarmaken! Een hele gezellige groep sporters, alle hardloopniveaus, trainen elke donderdagavond onder leiding van de ervaren en enthousiaste trainer Jan Vreugdenhil. Alles vindt plaats in een hele gemoedelijke sfeer.. waarbij jouw persoonlijke doelstellingen centraal staan. Naast de wekelijkse training, die je echt af en toe mag missen (iedereen heeft een druk sociaal leven) hebben we als groep diverse leuke sociale activiteiten, zoals een jaarlijkse BBQ, bootcamps, sociale loopevenementen als de bevrijdingsloop, duurloopjes op alle tempo’s, een kerstborrel/dansavond en als je het leuk vindt samen naar regionale wedstrijdjes of loopjes.  Bij ons is niets verplicht, meedoen is belangrijker dan winnen.. alle leeftijden zijn vertegenwoordigd, van jong tot wat ouder… en iedereen heeft oog voor elkaar.  We lachen veel. En.. we hebben vanaf dit jaar hele mooie clubkleding… Interesse? kom gerust mee trainen, even proefdraaien een paar lessen is bij ons uiteraard mogelijk,  bel even met Ad van Beilen (06-22711147), Esther Zelders (06-23115719) of Jan Vreugdenhil (trainer 06 55716008)

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren