Even voorstellen

Hallo sportievelingen,

 

Nu ik al een tijdje jullie trainer ben, wil ik mij even voorstellen, ik ben Jan Vreugdenhil, gehuwd met Nel, we hebben samen 3 kinderen, een dochter en twee zoons. Zij zijn in hun jeugd erg actief geweest in de sport, net zoals hun ouders. Frank doet het op dit moment nog prima in een marathon schaatsploeg, Marijke loopt hard tot 10 km en de jongste, Johan werkt volledig mee in ons bedrijf en zit sinds het beeindigen van zijn schaatscarrïere bij de vrijwillige brandweer in Rolde.
Vanaf mijn 18e jaar geef ik al trainingen, eerst aan een korfbal junioren team en vanaf mijn 34e aan loopgroepen. Tijdens mijn hardloop periode trainde ik erg veel en kon in wedstrijden mooi mee  in mijn leeftijdscategorie. PR op 5 km. 16.05, 10 km 33.08 en halve marathon 1.13.10. Sinds we verhuisd zijn van De Lier, waar we een snijrozenbedrijf onder glas hadden,  naar Drenthe hebben we een nieuw bedrijf opgebouwd.  Er  is van trainen niet veel meer gekomen. We hebben een tuinplantenkwekerij in Eldersloo met verkoop aan particulieren in onze tuinhal, voor alles in de tuin, wat maar groeit en bloeit.  Sinds april 2014 zijn Nel en ik opgeschoven naar Rolde, zodat onze zoon Johan in de boerderij op Eldersloo zijn intrek kon nemen .
Ik hoop nog een aantal jaren jullie trainer te zijn en wil graag mijn enthousiasme voor het actief bewegen en met name de loopsport aan jullie over te brengen.

Met vriendelijke groeten,
Jan Vreugdenhil

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren