Disclaimer

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de aandacht die aan het beheer van deze site wordt besteed, kan het voorkomen dat de informatie onvolledigheden of onjuistheden bevat.

LoopgroepGieten kan niet aansprakelijk worden gesteld voor technische of redactionele fouten of omissies op deze website, noch voor eventuele gevolgschade voortvloeiend uit het gebruik van deze website of eventuele gelinkte websites van derden. Dit geldt tevens voor het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van deze website.
Mocht je een onvolkomenheid op deze website ontdekken, dan kun je dit doorgeven aan de redactie van deze website.

 

Wijzigingen
LoopgroepGieten behoudt zich het recht voor ten allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving, en naar eigen inzicht wijzigingen aan te brengen aan (de informatie op) deze website.

 

Rechten
Je kunt als gebruiker geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website of aan de informatie op de websites waarnaar wordt gelinkt.

 

Wijziging van de voorwaarden
LoopgroepGieten behoudt zich het recht voor om de bovenstaande voorwaarden zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Dergelijke wijzigingen zullen direct na het plaatsen ervan op deze website van kracht zijn.

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren