Bootcamp

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

De belangrijkste kenmerken voor een Bootcamp training zijn:

Sporten met plezier
Actief bewegen in de buitenlucht
Uitdagende omgeving
In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
Fit en soepel worden (of blijven)
Op je eigen niveau trainen
Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

Niveau Bootcamp training

Onze trainer is opgeleid om deelnemers met verschillende niveau’s goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in één training, hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training. (minimale leeftijd 16 jaar)
De Bootcamp training vindt altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. De trainer zorgt geregeld ook voor materialen als (spring)touwen, kettlebells, pionnen, zakken etc.

Wanneer vinden de bootcamp trainingen plaats

De bootcamp trainingen worden in een serie van 10 sessies aangeboden. Dit jaar starten we op dinsdag 10 mei. We verzamelen om 19:30 bij het startpunt van de MTB Route aan de Nijslootsweg te Gieten. 

Kosten

Voor leden loopgroep: EUR 30 voor 10 lessen (inclusief aanmelding en verzekering bij de KNAU)

Voor niet-leden:            EUR 50 voor 10 lessen (inclusief aanmelding en verzekering bij de KNAU)

Aanmelden

Stuur een berichtje naar secretariaat@loopgroepgieten.nl om je aan te melden. Of stuur een berichtje naar 06-42446910.